Artig og åpent på Aglo

Archive Page Title - Mozart

HOVEDBILDET VÅRT ER ET BILLEDGALLERI

Mange benyttet muligheten. Stor aktivitet i alle avdelinger, og en god  del besøkende som svirra rundt. Foreldre og søsken, tidligere og nåværende elever og ikke minst en solid gruppe som planlegger å bli elever neste skoleår. Tross litt småsurt høstvær.

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HO-gjengen – et par av dem lå faktisk til sengs. Andre sørget for pleie og oppmuntrende ord. Blodtrykksmåleren gikk vel også for full maskin.

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, tegnesaker og lego – blant annet. Barnehage på ettermidagstid. På kjøkkenet var det som alltid godt å være. Vi testa vaflene og de var GODE! 6- ble vår karakter. Minuset kom fordi vi ikke fikk spise oss helt mett…

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida». SES-gjengen slo litt på stortromma og hadde utsalg og utvida åpningstid i butikken sin..

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i salongen. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner etter hvert å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2018-2019, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Det var åpent for alle på ettermiddagstid i dag, mens formiddagen (både i dag og i går) var reservert 10.klassingene og voksenopplæringen i regionen vår.

IMG_3194.JPG

På åpen dag legger vi selvsagt fliser. Bygg-elevene hviler aldri…

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.